Sven Tittse

Ik ben begonnen op de middelbare school op het niveau atheneum extra, maar al snel kwam ik er achter dat ik hier minder tot geen ondersteuning kreeg. Iets wat ik juist op de basisschool wel kreeg. Op zich geen groot probleem voor veel kinderen alleen ik was nogal wat onrustig en had veel energie  en dit speelde  in mijn puberteit erg op. Ik had geen probleem met het niveau echter wel met mijn concentratie en omdat ik hier erg op werd afgerekend trok dat ook al snel mijn motivatie naar beneden. Met een gebrek aan motivatie en concentratie besloot ik op mijn 15de/16de te stoppen met school en fulltime te gaan werken. Dit deed ik omdat ik het erg prettig vond om naast mentaal, ook fysiek vermoeid te raken. Het werkt nou eenmaal prettig voor iemand als ik om de accu even goed leeg te trekken. Ik begon met werken in de autoschade, iets dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds fantastisch vind om te doen. 

Mijn fysieke vermoeidheid bereiken is belangrijk om me goed te voelen. Dit heb ik de laatste jaren bereikt door zwaar werk en dagelijks trainen te combineren. Dat dagelijkse trainen is een grote passie van mij. Op mentaal gebied mis ik nog wat en dat begint mij  de laatste jaren wat parten te spelen. Ik mis uitdaging, ik ben geen domme jongen dus ik heb uitdaging nodig, nieuwe projecten. Nieuwe studies en nieuwe uitdagingen hebben mij hier de afgelopen jaren doorheen geholpen. Zo heb ik een jaar lang social work gedaan. Dit ging mij te gemakkelijk af en zo begon mijn interesse snel te dalen. Toen ben ik gestopt. Ook heb ik mij in deze tijd verder verdiept in sport. Zo werkte ik tijdens deze studie als personal trainer en ging ik mee met verschillende bodybuild- wedstrijden om kennis op te doen en ook al is bodybuilding een extremiteit, je kunt er veel uithalen.

Nu sta ik op een punt om mijn kennis op verschillende punten samen te brengen. De sport, psyche van de mens en mijn drang om te ondernemen. Dat alles wil ik gaan toepassen in dit nieuwe project : “sterk in stilte”.